me shumicë

KUFIZAT E BARNAVE DHE MJEKET

• Gama e gjerë e produkteve (lista e produkteve të pdf)
• Mallra me cilësi të lartë
• Prokurimi i lëndëve të para
• Bashkëpunim i ngushtë me prodhuesit
• Tregtar i mallrave
• B2B

VAJET THEMELORE

• Vaj i sherebelës, vaji i livandës, vaji i trumzës, vaji i koprës, vaji i marzoramit, i këndshëm, vaji i rigonit, vaji i dafinës, etj.
• Në dispozicion në bateri 20-100 litra
• BE-Bio, Naturland, Bioland ose Bio Suisse çertifikuar sipas kërkesës

HERBJET KULLINARE GJERMANE

• Marjoram, trumzë, kopër, të këndshëm, të urtë, rigon, kopër, anise, etj.
• Nga kultivimi organik ose konvencional ose mbledhja e egër
• Naturland, Bioland, Bio Suisse ose Rainforest Alliance e çertifikuar sipas kërkesës

NDRTSIT HERBAL N MN HULDA‘S

• Kopsht eksperimental me barishte tradicionale nga Nëna Hulda
• Gjykime për lopën e lopës, hithrën dhe lulediellin

 

Lule dhe barishte dekorative

• Lule misri, marigold, mallow, luledielli, bozhure, etj.
• Lule dhe petale të plota
• Nga kultivimi organik ose konvencional ose mbledhja e egër nga partnerët tanë afatgjatë në Evropën Juglindore
• Naturland, Bioland ose Bio Suisse çertifikuar në kërkesë

Konsulencë Kultivimi

• për fermerët organikë
• zgjidhje praktike për prokurimin e bimëve organike
• Rritja e cilësisë
• GACP, bujqësi organike ose këshilla për FairWild
• Kontrolli dhe kontrollet

 

Më shumë informacion mund të gjeni këtu.